Grip op je havenplanning

Gebruikers van Ship2Report beschikken 24/7 over een schat aan actuele kennis en hebben op elk gewenst moment toegang tot de verwachte aankomst of vertrektijd van een zeeschip. Betrouwbaar, duidelijk en toegankelijk.

    Sorry, no posts matched your criteria.

Functionaliteiten

Ship2Report is een compleet webbased systeem met 24/7 real-time informatie over reisgegevens, stamgegevens en positiegegevens van zeeschepen. Deze informatie is onderverdeeld in verschillende modules: Port Arrivals & Departures, Vessel Details en Track & Trace.

 

Aanvullend biedt Ship2Report met MyFleets, MyAlerts en ISPS een compleet actueel overzicht inclusief vroegtijdige signalering van uitzonderingsgevallen. Zo krijg je grip op je terminal- en havenplanning. 

Port Arrivals & Departures

Alle aankomst- en vertrektijden van zeeschepen real time beschikbaar

 

Deze unieke functie levert wereldwijde reisgegevens van zeeschepen. De ETA is hier een belangrijk onderdeel van. De gegevens zijn op een overzichtelijke manier gepresenteerd en worden 24/7 door onze experts gevalideerd en op de juiste waarde geschat waardoor de getoonde informatie betrouwbaar en up-to-date is. Kortom deze functie is een uitkomst voor iedereen die snel wilt zien wat er aan activiteiten wordt verwacht om zo een efficiënte havenplanning op te stellen

Live schepen volgen

Track & Trace

 

Deze functie geeft actuele informatie over de positie van schepen. Waar bevindt het schip zich, hoe ligt ze afgemeerd en wanneer staat ze gepland te vertrekken. Letterlijk overal ter wereld kun je scheepsbewegingen volgen. Door een koppeling met de MyAlerts module is dit een ideale functie voor iedereen die een duidelijk overzicht wenst van de locatie van schepen en weinig tijd heeft om continu een schepen te monitoren.

MyFleet

Creëer een persoonlijke schepenlijst en zet je tijd efficiënt in.

 

Stel je eigen vlootlijst samen en organiseer zo je werk. De MyFleet functie is een ideaal hulpmiddel om snel en eenvoudig bepaalde schepen in de gaten te houden, toe te voegen, te groeperen en te delen met collega’s. Met behulp van een opmerkingen veld kun je eenvoudig tags aan bepaalde schepen of vlootlijsten hangen en wijzigingen in de status in de gaten houden. Op deze manier verspil je geen tijd aan het telkens opnieuw zoeken naar dezelfde schepen

Waarom Ship2Report?

Ship2Report van Koninklijke Dirkzwager automatiseert tijdrovende taken van planners, logistiek medewerkers en operationeel verantwoordelijken. De kracht van dit webbased informatieplatform is dat al die informatie nu optimaal geïntegreerd is en aan elkaar gelinked is. Dat vergemakkelijkt je eigen planning en maakt het mogelijk om sneller in te spelen op veranderingen. Hiermee houd je grip op de logistieke keten en zorg je ervoor dat het vervoer van A naar B zo efficiënt en duurzaam mogelijk gaat.

24/7 Statusupdates

Geen verrassingen door beter inzicht en vroegtijdige signalering van uitzonderingsgevallen. Door het instellen van verschillende alerts wordt je actief geïnformeerd als er iets wijzigt. Een ETA-alert waarschuwt bijvoorbeeld wanneer er een belangrijke verandering optreedt. Hierdoor ontstaat meer grip op de havenplanning.

Goede planningen

Plan je service aan boord optimaal in. Je bent niet te vroeg, niet te laat maar precies op tijd. Ship2Report geeft inzicht in exacte ligplaatsnummers in de haven van schepen plus de bijbehorende agentgegevens. De aankomst- en vertrekinformatie is altijd opvraagbaar en toepasbaar voor havens wereldwijd.

Werelddekking

Belangrijke scheepvaartgebieden en wereldwijde passagepunten in beeld met Ship2Report. In een oogopslag is de status van het schip duidelijk. Makkelijk te koppelen met en te integreren in uw eigen systeem.

Weten hoe Ship2Report voor jouw organisatie het verschil kan maken?

We hebben een aantal interessante case studies verzameld waarin we laten zien welke vraagstukken we hebben opgelost. Hoe Ship2Report dagelijks het verschil maakt voor onze klanten. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?